Arjen ihmeitä pääsee tekemään ja kokemaan seurakuntien verkkopalvelun avulla

5caa84ba7723838e53018dad45fcac24

Järvenpään, Tuusulan ja Mäntsälän seurakuntien yhteinen Arjen ihmeitä tarjoaa tekemistä vapaaehtoistoiminnasta kiinnostuneille. Palvelusta on helppo löytää itselle sopiva vapaaehtoistehtävä ja rikastuttaa näin omaa ja muiden elämää.

Palvelussa voi ilmoittautua seurakunnissa avoinna oleviin, keskenään hyvinkin erilaisiin vapaaehtoistehtäviin.

Vapaaehtoistoiminta sopii kaikille auttamisesta kiinnostuneille, mielekästä tekemistä kaipaaville tai niille, jotka ehkä vielä etsivät omaa paikkaansa seurakunnan toiminnassa. Tärkeintä on yhdessä oleminen ja yhdessä tekeminen.

Verkkopalvelussa www.arjenihmeita.fi avoimet vapaaehtoistehtävät ovat vapaasti katsottavissa. Vapaaehtoisiksi haluavat rekisteröityvät Arjen ihmeitä -sivustolle, jossa he pääsevät ilmoittamaan kiinnostuksensa avoinna oleviin vapaaehtoistehtäviin. Uudet vapaaehtoiset haastatellaan ennen tehtävän vastaanottamista ja heidän kanssaan allekirjoitetaan vapaaehtoistoimijan sopimus. Jokaiseen tehtävään annetaan selkeät ohjeet ja perehdytys.   

Seurakuntien vapaaehtoistoimintaan voi osallistua kertaluonteisesti, pieneksi hetkeksi tai sitoutua pidempiaikaisiin tehtäviin.

 

(Kuva: Kirkon kuvapankki KCSA / Maria Manelius )